»Kadar je stranka zadovoljna se veselje do dela trikrat povrne.«

Kadar je stranka zadovoljna se veselje do dela trikrat povrne.
Solatni bar ja ustvarjen za ljudi, ki se zavedajo pomembnosti zdrave prehrane. Prizadevamo si za pristen odnos s strankami in prisegamo le na naravo ter sveže sestavine. Svojo solato lahko preprosto naročite prek spletnega naročila, lahko pa se tudi osebno oglasite v naši poslovalnici. Na ta način želimo približati solate in vse njihove skrivnosti čim večjemu krogu ljudi.

V primeru, da ste naš spletni uporabnik, je kaj verjetno, da še niste imeli priložnosti spoznati naše šefice v ljubljanskem BTC-ju, ki poskrbi, da so vaše solate pripravljene hitro in dobro. Z odlično koordinirano ekipo dobre volje pozdravi vsako stranko, ki se odloči za fizičen nakup in prav za vsakega najde lepo besedo ali dve. Tokrat go. Dragico predstavljamo na drugačen način. Povprašali smo jo o tem, kaj ji polepša delovnik, kako skrbi za svežino in okus solat, ter še marsikaj drugega!

1. Kdo vse sestavlja ekipo, ki nas razveseljuje z okusnimi solatkami?
Dragica, Žiga, Teja, in najhitrejši dostavljalci…

2. Kaj je najboljši del pri vašem delu?
Stik s strankami. Še posebje sem vesela kadar nas obišče kakšna stranka, ki načeloma svoja naročila oddaj zgolj preko spleta. Takrat je posebej prijetno spoznati osebo, ki na drugi strani cyber sveta naroča solato. Tako dobim zagon, da se še bolj potrudim pri pripravi solat.

Kadar je stranka zadovoljna se veselje do dela trikrat povrne.

3. Katera solata je vam osebno najljubša?
Tuna, po mojem okusu, najraje pa pripravljam solato Soba Room.

4. Katera je najbolj zanimiva stvar, ki se vam je v Solatnem baru pripetila do sedaj?
Da so bile v začetku naše stranke predvsem ženske, danes pa je že skoraj več moških. Ljudje so v tem času postali zelo razgledani o zdravi prehrani.


Želite okusno in svežo solato na vaš naslov?

5. Kakšen je celoten proces od naročila do dostave?
Glede na želje posameznika pripravimo solato in jo postavimo v hlajeno vitrino, kjer čaka na prevzem dostavljalca. Spretni dostavljalci nato predvidijo optimalne poti za dostavo in se urno odpravijo na pot. Trudimo se, da vaše solate pridejo do vas v eni uri. Sledi samo še predaja in dober tek!

6. Kako poskrbite, da je solata vsak dan sveža?
Redna dobava, vsakodnevno sprotno rezanje, čiščenje in pripravljanje sestavin.

7. V čem je vaša “skrivnost” priprave solate? Na kaj je potrebno biti pozoren?
Najprej preverimo ali gre za solato, ki spremlja nek obrok ali gre za solato kot samostojni obrok? Glede na našo odločitev izberemo sestavine, razmerje med njimi je zelo pomembno. Sledi prava mera preliva, kisa, olja. Na koncu pa morajo biti vse sestavine dobro premešane.

8. Kaj bi svetovali tistim, ki menijo, da solata ni glavni obrok oz. je premalo nasiten obrok za kosilo?
Prav z razmerjem med sestavinami lahko določamo ali želimo lahek ali bolj nasiten obrok. V kolikor se držimo kakšne od diet lahko dodajamo testenine za večjo vsebnost ogljikovih hidratov ali meso in ribe za večjo vsebnost beljakovin. Sama zelenjava pa bo s svojimi vlakninami popolnila obrok. Več vlaknin pripomore k lažji prebavi s tem pa imamo tudi občutek lahkotnejšega obroka.