Matej: S sodelavci smo se oblikovali v zares dobro ekipo

Matej S sodelavci smo se oblikovali v zares dobro ekipoV rubriki ‘Predstavljamo’ bomo v naslednjih tednih predstavili člane naše ekipe. Zanimale nas bodo podrobnosti iz njihovega delovnega vsakdana in kakšne podrobnosti se jim pripetijo na delovnem mestu.

Razigran kolektiv in marljivi dostavljavci. Tako bi lahko na kratko opisali ekipo, ki se vsakodnevno trudi, da so vaše solate dostavljene sveže in v najkrajšem možnem času.
Kot prvi se predstavlja naš voznik Matej, ki je do sedaj že dodobra spoznal dinamiko dela, saj je z nami že 6 mesecev. Z nami je delil skrivnost dobre solate, kako poskrbi, da solata ostane sveža in katera solata je njemu najljubša!

1. Kaj je najboljši del pri tvojem delu?
Pri mojem delu mi je najljubša moja samostojnost. Samostojnost pa prinese tudi določeno mero odgovornosti, da stranke naročeno solato dobijo v najkrajšem možnem času.

2. Katera solata ti je najljubša?
Kot ljubitelju konjskega mesa mi je osebno najljubša Hot-Horse solata.

3. Katera je najbolj zanimiva stvar, ki se ti je v Solatnem baru pripetila do sedaj?
S sodelavci smo se oblikovali v zares dobro ekipo. Skupaj soustvarjamo naš delovni prostor, kjer se vsak dan zgodi kakšna zanimiva stvar.

4. Ali si imel na cesti že kakšen pripetljaj?
Ja, imel sem pripetljaj in sicer manjšo nezgodo. Na srečo ni bil nihče poškodovan, malo zvite pločevine. Takrat smo se še posebej potrudili, da ni nastala večja zamuda pri dostavi.

5. Kako poskrbite, da solata ostane sveža tudi med prevozom?
Preden solato prevzame dostavljalec le ta čaka v posebnem hladilniku. Sam se potrudim, da jo dostavim v najkrajšem možnem času. Med prevozom se hladi na klimi, kar je sploh pomembno v vročih dnevih, ki prihajajo.

6. V čem meniš, da je skrivnost priprave solate? Na kaj je potrebno biti pozoren?
Skrivnost je v tem, da tisti ki jo pripravi jo pripravi z ljubeznijo. In pa seveda kombinacija pravih sestavin.

7. Kaj bi svetoval tistim, ki menijo, da solata ni glavni obrok oz. je premalo nasiten obrok za kosilo?
Naj poskusijo našo solato! Zagotovo ne bodo razočarani.

8. Koliko časa je minilo, ko je stranka najdlje čakala na dostavo solate?
Promet je lahko zelo nepredvidljiv. Nekega dne se mi je pripetila manjša nezgoda in je morala stranka nekoliko dlje počakati na dostavo. Gospa je bila razumevajoča in na koncu sva se dogodku skupaj nasmejala.


Izognite se gnečam prometnih konic. Naročite svojo solato prek spleta!