4 solate, ki vašemu krožniku pričarajo barve pomladi

4 solate, ki vašemu krožniku pričarajo barve pomladi
Pomlad se prebuja in z njo narava. Muhasto vreme nas opominja, da so pred nami vse bolj topli dnevi. Mrzle zimske dni smo pustili za seboj in že pridno pripravljamo zemljico. Ravno pravšnja kombinacija dežnih kapljic in toplih sončnih žarkov bo poskrbela za rast naše najljubše zelenjave.

Solatni bar ne pozna zimskega spanca, kakor mati narava. Skozi vse leto se trudimo in pripravljamo solate najboljše kvalitete. Tokrat vam predstavljamo naš spomladanski izbor solat, ki tudi ob deževnih dnevih obsijejo vaš krožnik s premnogimi barvnimi odtenki. Na svoj račun lahko pridete ljubitelji solat z mesom, kot tudi ljubitelji brezmesnih solat. Kakor vedno, pa lahko svoje solate popolnoma prilagodite svojemu okusu in si pričarate pravo izkušnjo iz Solatnega bara!

1. Soba – Room solata
Solata, ki nosi ime po sončni oazi miru, sredi ljubljanskega BTCja. Soba’Room s številnimi sestavinami in sočnim jogurtovim prelivom popestri delovni vsakdan.

2. Solata s piščancem
Ljubitelji solat z mesom boste zagotovo navdušeni nad veliko porcijo piščančjega mesa, ki jo dopolnjujeta okus korenčka in paprike. Vse to je odlično začinjeno s gorčičnim prelivom.


Preženite muhasto vreme in spustite barve v svoj dom ali pisarno!

3. Tris solata
Okus Provanse! Paradižnik, riban sir, jajček in zelena solata za osnovo. Ko dodamo gorčični preliv s provansalskimi zelišči okusimo pravo pomlad v Provansi.

4. Hrustljava solata
Radi hrustate? Hrustljava solata ne bo razočarala. Popečeni kruhki in sveža zelenjava, ter jogurtov preliv za svež okus. Mmm…

Ne pozabite! Izbirate lahko tudi med preostalimi okusi Solatnega bara ali pa si sestavite popolnoma svojo kombinacijo, ki vam je najljubša!