Ko se srečata Solatni bar in Hot´Horse Deli, je odlično kosilo zagotovljeno. Na naš račun!

Ko se srečata Solatni bar in Hot´Horse Deli, je odlično kosilo zagotovljeno. Na naš račun!
Ta četrtek, 30.6.2016, se v Solatnem baru družimo s Hot´Horsom! Na ta dan si z nakupom bona v Solatnem baru prislužite 15€, 6€ ali 3€, za izdelke v Hot´Horse Deliju, po vašem izboru!

Poletje je tukaj in spraševali smo se, kako bi bil nakup v Solatnem baru lahko še bolj zdrav? Za pomoč smo se obrnili k Hot´Horse Deliju – naši mesnici s konjskim mesom, ki se nahaja na Tržnici Koseze.

V četrtek, 30.6.2016, tako z nakupom bona v Solatnem baru pridobite kar 30% njegove vrednosti; ob nakupu bona za 50€ pridobite kar 15€ (nakup bona za 20€ prinaša 6€, nakup bona za 10€ pa 3€). Vrednostni bon lahko unovčite za pleskavice, čevapčiče, sveže meso, skratka katerikoli izdelek iz konjskega mesa v Hot´Horse Deliju, ob enkratnem nakupu, do 30.7.2016.


Pozor! Akcija je veljavna le DANES, 30.6.2016

Kaj imata skupnega solata in konjsko meso
Solatni bar skozi vse leto lepša vsakdan z okusnimi in svežimi solatami. Poleg odličnega okusa naše solate zagotavljajo ogromno vitaminov in mineralov in pomagajo uravnavati telesno težo. Konjsko meso vse to odlično dopolnjuje z visoko vsebnostjo kakovostnih beljakovin, nizko vsebnostjo maščob ter je bogat z železom in vitaminom B.

Hot’Horse Deli
Hot’Horse Deli je specializirana delikatesa s konjskim mesom in izdelki iz konjskega mesa. Pričakujejo vas v pokritem delu tržnice Koseze, Vodnikova cesta 187, Ljubljana. Delovni čas od ponedeljka do petka od 8:00-15:00, sobota od 7:30-13:30.

Solatni bar in Hot´Horse Deli prinašata popoln četrtek. Ne zamudite!